top of page

ONS TINY HOUSE OP WIELEN
Direct aan het strand van Workum aan het IJsselmeer staat het tiny house op wielen helemaal voor je klaar. Het bed is opgemaakt, de handdoeken zijn gevouwen en een fles rode wijn staat als presentje van ons voor je klaar. Het genieten kan dus direct beginnen. In het tiny house op wielen zijn er slaapplekken voor maximaal 5 personen. Eventueel kan je buiten nog een (eigen) tent opzetten voor extra vrienden of kinderen.
 
In het tiny house op wielen is een unieke Ibiza sfeer gecreëerd. Er is een kleine keuken met een koelkast aanwezig, een koffiezetapparaat, bestek en kookgerei. Geslapen wordt op het dubbele 2-persoons stapelbed/bedstede en op de comfortabele slaapbank wat ook dienst doet als lekkere chill-bank. Voor alle beddengoed en handdoeken is gezorgd; eigenlijk hoef je alleen je goede humeur, kleding en eventueel badhanddoeken van thuis mee te nemen. Er is verwarming aanwezig voor de koelere dagen.

Ons tiny house op wielen heeft een buitendouche. Voor de overige sanitaire voorzieningen kan je gebruik maken van de meest moderne faciliteiten van camping “It Soal”.

Buiten het tiny house op wielen is een picknicktafel en een BBQ. Hier geniet je van je ontbijt in de ochtendzon en van je drankje in de avond. De campingstoelen geven je de mogelijkheid te relaxen rondom het tiny house op wielen met een goed boek.

bottom of page