top of page

Ons tiny house op wielen staat op een unieke plek op de prachtige camping It Soal ( (www.itsoal.nl). It Soal is een gezellige camping met een uitgebreid scala van voorzieningen zoals restaurants, een snackbar, een recreatiegebouw met een skatebaan, een voetbal- en een tafeltennistafel, een supermarkt, een jachthaven en er kunnen fietsen worden gehuurd.

Recreatief programma

Op camping It Soal is een uitgebreid recreatieprogramma voor jong en oud waaraan gratis deelgenomen kan worden. Niemand hoeft zich te vervelen en ook als het regent is er voor jong en oud altijd iets te beleven. Het recreatieteam staat te popelen om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Zes dagen in de week worden er minimaal vier activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Naast gezinsactiviteiten, worden er ook themadagen georganiseerd die met name voor kinderen geweldig zijn om aan deel te nemen. Elke week weer een verrassing!

TINY HOUSE OP WIELEN

Wanneer je op de camping aankomt en je bij de receptie gemeld hebt dat je voor het tiny house op wielen komt en de vergoeding voor de camping hebt betaald (zie Tarieven), zal je begeleid worden naar het tiny house op wielen. Het genieten kan dan beginnen!

AANKOMST

IMG-20210302-WA0022.jpg
bottom of page